Rendhagyó órák és egyéb szolgáltatások általános és középiskolák részére

geológia 7. osztály

Új szolgáltatás: együttműködés a természettudományi érdeklődés felkeltése céljából!

Szakterületünk a geológia, mely különleges természettudományi terület, hiszen számos iskolában oktatott szaktárgyi területhez kapcsolódik és a gyerekek többsége különösen érdekesnek tartja az ásványok és ősmaradványok világát.

Szolgáltatásaink interaktívak, a cselekvő tanulást szolgálják, és tapasztalatunk szerint módszerünkkel még a kamasz korosztályt is sikerül „elvarázsolnunk”.

Tisztában vagyunk a pedagógusok leterheltségével, ezért olyan programokat kínálunk amelyen Önöknek elég segítő megfigyelőként részt venniük.

Szolgáltatásainkat az aktuális NAT tartalmához igazítottuk, hogy megkönnyítsük elhelyezését a tananyagban.

Kínálunk:

1. Rendhagyó órákat a természetismeret, földrajz, biológia, kémia és fizika tantárgyakhoz kapcsolódóan 45 perces és 1,5 órás időintervallumban.

2. Természetbúvár és gyűjtőtúrák szervezését ún. „Terepi Napokat” – terepi megfigyelésekkel, gyűjtéssel - melyek biztosítják az információszerzést és feldolgozást közvetlen tapasztalatszerzéssel, következtetésekkel.

3. Erdei iskolai programokhoz központilag elfogadott erdei iskolai modulokat.

4. Interaktív természetismereti programokat iskolanapokra, projektnapokra a helyi igényekhez igazítva 2-5 órás időtartammal.

5. Foglalkozások tartását a TERMÉSZET s.n. Kincsestárban.

6. Geológiai szakkörök tartását az iskolákban. Szolgáltatásaink részletezését és árát a következő oldalakon találja korosztályi és tantárgyi felosztásban, a NAT műveltségi területei szerint.

Szolgáltatásaink a következő műveltségi területekhez kapcsolódnak:

A) Ember és természet

B) Föld és környezetünk

Foglakozásainkon elsősorban a következő kompetenciák fejlesztését szolgáljuk:

a) természettudományos és technikai kompetencia,

b) hatékony, önálló tanulás,

c) szociális és állampolgári kompetencia,

d) anyanyelvi kommunikáció

Programjainkon az egységes természettudományi szemléletet, a minden mindennel összefügg tényét, és a hétköznapi találkozási pontokat emeljük ki. Minden programunk interaktív, a gyerekek mindent megfoghatnak, kipróbálhatnak, programjainkat kapcsolódó kísérletek elvégzésével, mikroszkóp stb. használatával – és humorral - tesszük élményszerűvé.

Rendelje meg nálunk!